Čiščenje preprog

Pri nas vam nudimo tudi profesionalno čiščenje vseh vrst preprog, ki temelji na več kot 15 letnih izkušnjah. Za vozlane  preproge in tudi za vse druge vrste preprog, ki potrebujejo  čiščenje, v izogib resnim, nepopravljivim poškodbam, svetujemo  le profesionalno ročno čiščenje.  Pri tem prevzemamo vso odgovornost za pri nas oddane preproge. Praktično vsaka preproga bo po strokovnem čiščenju zasijala v vsem svoji lepoti ne glede na stopnjo umazanosti.

Sijaj in obstojnost vlaken volne je odvisen od količine vsebnosti maščobe lanolina. Zaradi tega je potrebno pri čiščenju uporabljati le blaga, neagresivna čistila. Najprej preprogo temeljito večkrat zvibriramo, da dobimo ves prah in druge delce ven iz preproge, tako iz površine kot iz osnove. Potem se večkrat ponovi postopek mokrega čiščenja z posebnim šamponiranjem in predhodnim testom obstojnosti posameznih  barv, na koncu pa  je potrebno preprogo še  temeljito posušiti in uležati. Pokličite nas na telefon:  059 19 14 10.

CENIK:

  • ročno vozlane preproge: 30 €  m/2
  • strojne preproge: 20 € m/2
  • svilene preproge: 50 € m/2

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.