Strokovno svetovanje

Naša ekipa vam bo zagotovila  strokovno svetovanje pri izbiri preproge in njeni umestitvi v prostor. Za pravilno izbiro preproge moramo nujno upoštevati karakteristike prostora, kamor jo bomo dali. Dejavnikom kot so svetloba (dnevna in nočna osvetlitev), zasnova in velikost prostora, stil notranje opreme, barve, namembnost preproge in prehodnost prostora moramo nameniti veliko pozornosti, saj imajo skupaj velik vpliv na sam izgled in pojavnost preproge in njeno usklajenost z prostorom. Le pravilno izbrana preproga vam bo  lepo povezala prostor in dodala piko na i pri opremi in eleganci ambienta.

Od leta 2001 do danes smo s preprogami opremili že več sto  bivanjskih, poslovnih in delovnih prostorov (domovi, Balnea superior hotel – Dolenjske toplice, Kemijski inštitut, Ustavno sodišče, Gansevoort Park Hotel – New York…). Lahko pridemo tudi k vam ali  pa nam le predložite skice, fotografije in opise prostorov. Delamo tudi cenitve preprog z strokovnim mnenjem, ter uspešno sodelujemo z arhitekturnimi biroji.

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.