Strokovno svetovanje

Naša ekipa vam bo zagotovila  strokovno svetovanje pri izbiri preproge in njeni umestitvi v prostor. Za pravilno izbiro preproge moramo nujno upoštevati karakteristike prostora, kamor jo bomo dali. Dejavnikom kot so svetloba (dnevna in nočna osvetlitev), zasnova in velikost prostora, stil notranje opreme, barve, namembnost preproge in prehodnost prostora moramo nameniti veliko pozornosti, saj imajo skupaj velik vpliv na sam izgled in pojavnost preproge in njeno usklajenost z prostorom. Samo pravilno izbrana preproga vam bo obogatila in povezala prostor, ter vam bo tako v ponos, veselje in zadovoljstvo.

V 17 letih smo opremili že veliko bivanjskih, poslovnih in delovnih prostorov kot so stanovanja, poslovni prostori, hoteli, ustanove (Balnea superior hotel – Dolenjske toplice, Kemijski inštitut, Ustavno sodišče, Gansevoort Park Hotel – New York…). Lahko pridemo tudi k vam ali  pa nam le predložite skice, fotografije in opise prostorov. Delamo tudi cenitve preprog z strokovnim mnenjem.

Revija Ambient - Galerija Farzad

Dobrodošli v Galeriji Farzad

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri.

GALERIJA FARZAD,
Gornji trg 12, Ljubljana

DELOVNI ČAS :
PONEDELJEK – PETEK: 09 – 13 , 14 – 18
SOBOTE: 10 – 16

OBIŠČETE NAS LAHKO TUDI IZVEN DELOVNEGA ČASA , POKLIČITE NAS !

T: 059 19 14 10
E: info@farzad.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.